Galeries d’Art

Gestiona l’art amb Hericloud

Hericloud és una aplicació web per gestionar obres d’art online.

Controla el stock

Hericloud et permet mantenir un control exacte de les obres ja siguin pròpies, en cessió, cedides, transferides. Així com tenir un seguiment de obres per comprador.

CRM & MKT

Aquesta eina et permet millorar la relació amb els clients, contactes, proveïdors, artistes o sponsors. Existeixen diferents filtres per treballar més còmodament.

Seguiment d’operacions

Seguiment de compres, ventes, dipòsits i cessions per tenir la col·lecció controlada en tot moment. L’aplicació concentra tota la informació del negoci en un sol sistema.

Adaptable i escalable

Estalvia temps, amb uns poc clics coneixeràs l’estat de totes les obres, podent gestionar volums més grans i amb millor precisió. Hericloud disposa de còpies de seguretat.

Desktop i tablet

Millora les relacions amb client, artistes o proveïdors, ja que tota la informació es concentra en un mateix sistema i és accessible des de qualsevol dispositiu: tablet, mòbil o portàtil.

Màxima seguretat

Registra tota la informació del negoci, millora el control, t’estalvia temps i t’assegura que no perdràs mai més els teus contactes o registres. Modernitza el negoci.

Hericloud per desktop i tablet

Gestiona la teva col.lecció des d’on vulguis. Hericloud és totalment accessible des de ordinador o dispositius mòbils, perfecte per fires, reunions o presentacions a clients.

Personalització

El nostre equip instal·la i personalitza Hericloud en funció de les necessitats del negoci.

ok-2307342_640
Galeries d’Art
ok-2307342_640
Col·leccions
ok-2307342_640
Showrooms
ok-2307342_640
Fundacions

Tour per l’aplicació

Exemples de les funcionalitats de Hericloud:

Preus

Contacta’ns i et proveirem de preus i detalls addicionals.