GESTIONA L’ART AMB HERICLOUD

Hericloud és una aplicació web per gestionar obres d’art online.

CONTROL D'ESTOCS

Hericloud et permet mantenir un control exacte de les obres pròpies, en cessió, cedides, transferides, etc. Així com tenir un seguiment d'obres per comprador.

ADAPTABLE I ESCALABLE

Estalvia temps, amb uns poc clics coneixeràs l’estat de totes les obres, podent gestionar volums més grans i amb millor precisió. Hericloud disposa de còpies de seguretat.

CRM & MKT

Aquesta eina et permet millorar la relació amb els clients, contactes, proveïdors, artistes o sponsors. Existeixen diferents filtres per treballar més còmodament.

MÒBIL I TABLET

Estalvia temps, amb uns poc clics coneixeràs l’estat de totes les obres, podent gestionar volums més grans i amb millor precisió. Hericloud disposa de còpies de seguretat.

SEGUIMENT D’OPERACIONS

Seguiment de compres, vendes, dipòsits i cessions per tenir la col·lecció controlada en tot moment. L’aplicació concentra tota la informació del negoci en un sol sistema.

MÀXIMA SEGURETAT

Registra tota la informació del negoci, millora el control, estalvia temps i assegura't que no perdràs mai més els teus contactes o registres. Modernitza el negoci.

HERICLOUD PER DESKTOP I TABLET

Gestiona la teva col·lecció des d’on vulguis. Hericloud és totalment accessible des de l’ordinador o dispositius mòbils, perfecte per fires, reunions o presentacions a clients.

Et podem ajudar? Parlem per buscar solucions 626 08 68 78
78000

OBRES EN GESTIÓ

50000

CONTACTES DE CLIENTS

35000

SUBSCRIPTORS

200000

MOVIMENTS D'OBRES GESTIONATS

IMATGES DE L’APLICACIÓ

PERSONALITZACIÓ

El nostre equip instal·la i personalitza Hericloud en funció de les necessitats del negoci. Els clients fan servir Hericloud per gestionar:

Galeries d'Art

Museus

Col·leccions

Fundacions

Xat
T'ajudem?
Hola,
Escriu-nos un Whatsapp i t'ajudarem!
Powered by