MÀRQUETING DIGITAL PER A EMPRESES

SEO

Posicionament orgànic de paraules clau i anàlisis continuat del posicionament de les pàgines per millorar els resultats a Google.

SEM

Disseny, implementació i gestió de campanyes de pagament a Google Adwords i Facebook per atraure trànsit i millorar la rendibilitat de la pàgina.

Xarxes Socials

Potenciar la presència de marca a les xarxes socials, augmentant els seguidors i creant estratègies virals per maximitzar el retorn a la pàgina.

Altres

Existeixen tantes estratègies online com negocis. Sempre busquem noves idees per oferir a les teves necessitats: newsletters, blogs, integracions amb plataformes, etc.

ESTRATÈGIA DIGITAL

ESTRATÈGIA DIGITAL

ESTRATÈGIA DIGITAL

La clau del posicionament d’una pàgina web és l’anàlisi de la competència, el disseny d’una estratègia a llarg termini i la planificació coordinada de les diferents eines des de l’inici.
Les eines principals són: SEO, SEM, promoció de productes estrella, xarxes socials, newsletters i promoció de productes mitjançant tercers.

SEO o Posicionament Orgànic

SEO o Posicionament Orgànic

  • Estudi de paraules clau i elecció de domini.
  • Posicionament orgànic de les paraules clau i millora de visites.
  • Millora del CTR o rati d’impressions per clic.
  • Promocions de productes destacats.

SEM: Adwords i Facebook

SEM: Adwords i Facebook

  • Creem campanyes rendibles de pagament per click a Google Adwords.
  • Millorem la presència online i el coneixement de marca, mitjançant les xarxes socials com Facebook.

XARXES SOCIALS

XARXES SOCIALS

Promocions per a productes online: campanyes específiques per productes, creació de landings o pàgines específiques per atacar nínxols de mercat i promoció de productes a través de tercers, com Amazon.

Newsletter: Instal·lació del software necessari per a la creació de subscriptors,  software per la gestió dels subscrits a la newsletter i gestió del contingut i enviament de emails.

Comencem avui mateix! Contacta’ns al 626 08 68 78 o envia’ns un correu.

LES CLAUS DEL SEO

BONA PLANIFICACIÓ

Un dels factors clau per a la presència online a llarg termini és dedicar recursos al posicionament orgànic des del començament. Així com el SEM és el posicionament de pagament que aporta un retorn a curt termini, no sempre és sostenible a llarg termini. En canvi, el SEO ens donarà una presència online sostinguda.

CONTINUÏTAT

S’han de tenir en compte certs requisits a l’iniciar una estratègia de posicionament orgànic SEO i un dels més importants és la continuïtat. És important destacar aquest factor, ja que els resultats en SEO no es veuen immediatament. Només amb estratègies continuades es poden traçar tendències de millora.

ANALITZAR I AJUSTAR

Un dels avantatges del SEO és que ens ajuda a conèixer millor el client. Mitjançant diferents eines analítiques podem analitzar el comportament de la competència o quins són els criteris de cerca de l’usuari, entre d’altres. Amb el anàlisis d’aquests patrons es millora contínuament el contingut.

L’ÈXIT DEL TEU NEGOCI ÉS LA NOSTRA PASSIÓ

SIMPLIFICAR

Els clients tenen molt clar l’objectiu final i això els fa buscar l’excel·lència des del primer moment. No obstant, durant l’execució de projectes complexes es va aprenent, es detecten factors que no s’havien considerat prèviament i es descobreixen estratègies de la competència. Per això és important crear una primera versió funcional per començar a veure els resultats quan abans millor.

Xat
T'ajudem?
Hola!
Tens alguna consulta?
Powered by