MÀRQUETING DIGITAL PER A EMPRESES

SEO

Posicionament orgànic de paraules clau i anàlisis continuat del posicionament de les pàgines per millorar els resultats a Google.

SEM

Disseny, implementació i gestió de campanyes de pagament a Google Adwords i Facebook per atraure trànsit i millorar la rendibilitat de la pàgina.

Xarxes Socials

Potenciar la presència de marca a les xarxes socials, augmentant els seguidors i creant estratègies virals per maximitzar el retorn a la pàgina.

Altres

Existeixen tantes estratègies online com negocis. Sempre busquem noves idees per oferir a les teves necessitats: newsletters, blogs, integracions amb plataformes, etc.

ESTRAT√ąGIA DIGITAL

ESTRAT√ąGIA DIGITAL

ESTRAT√ąGIA DIGITAL

La clau del posicionament d’una p√†gina web √©s l’an√†lisi de la compet√®ncia, el disseny d’una estrat√®gia a llarg termini i la planificaci√≥ coordinada de les diferents eines des de l’inici.
Les eines principals són: SEO, SEM, promoció de productes estrella, xarxes socials, newsletters i promoció de productes mitjançant tercers.

SEO o Posicionament Orgànic

SEO o Posicionament Orgànic

  • Estudi de paraules clau i elecci√≥ de domini.
  • Posicionament org√†nic de les paraules clau i millora de visites.
  • Millora del CTR o rati d’impressions per clic.
  • Promocions de productes destacats.

SEM: Adwords i Facebook

SEM: Adwords i Facebook

  • Creem campanyes rendibles¬†de pagament per click a Google Adwords.
  • Millorem la pres√®ncia online i el coneixement de marca, mitjan√ßant les xarxes socials com Facebook.

XARXES SOCIALS

XARXES SOCIALS

Promocions per a productes online: campanyes específiques per productes, creació de landings o pàgines específiques per atacar nínxols de mercat i promoció de productes a través de tercers, com Amazon.

Newsletter: Instal·lació del software necessari per a la creació de subscriptors,  software per la gestió dels subscrits a la newsletter i gestió del contingut i enviament de emails.

Comencem avui mateix! Contacta’ns al 626 08 68 78 o envia’ns un correu.

LES CLAUS DEL SEO

q

BONA PLANIFICACI√ď

Un dels factors clau per a la presència online a llarg termini és dedicar recursos al posicionament orgànic des del començament. Així com el SEM és el posicionament de pagament que aporta un retorn a curt termini, no sempre és sostenible a llarg termini. En canvi, el SEO ens donarà una presència online sostinguda.

q

CONTINU√ŹTAT

S’han de tenir en compte certs requisits a l’iniciar una estrat√®gia de posicionament org√†nic SEO i un dels m√©s importants √©s la continu√Įtat. √Čs important destacar aquest factor, ja que els resultats en SEO no es veuen immediatament. Nom√©s amb estrat√®gies continuades es poden tra√ßar tend√®ncies de millora.

q

ANALITZAR I AJUSTAR

Un dels avantatges del SEO √©s que ens ajuda a con√®ixer millor el client. Mitjan√ßant diferents eines anal√≠tiques podem analitzar el comportament de la compet√®ncia o quins s√≥n els criteris de cerca de l’usuari, entre d’altres. Amb el an√†lisis d’aquests patrons es millora cont√≠nuament el contingut.

L’√ąXIT DEL TEU NEGOCI √ČS LA NOSTRA PASSI√ď

SIMPLIFICAR

Els clients tenen molt clar l’objectiu final i aix√≤ els fa buscar l’excel¬∑l√®ncia des del primer moment. No obstant, durant l’execuci√≥ de projectes complexes es va aprenent, es detecten factors que no s’havien considerat pr√®viament i es descobreixen estrat√®gies de la compet√®ncia. Per aix√≤ √©s important crear una primera versi√≥ funcional per comen√ßar a veure els resultats quan abans millor.

Obrir Xat
Necessites ajuda?
Hola
Et podem ajudar?
Powered by