[:ca]

Programació a mida

Wordpress

Botigues online

Gestors de dades

TOT EL QUE NECESSITES A UN SOL LLOC

PROJECTES A MIDA

Si el teu negoci requereix d’un programari personalitzat estàs al lloc indicat. Ens adaptem a les millors tecnologies per solucionar les necessitats de pàgines web, sistemes de gestió de dades, botigues online, intranets o extranets.

WORDPRESS

Implementem la plantilla wordpress que millor s’adapti a les teves necessitats. Disposaràs d’un CMS per gestionar tot el contingut de la pàgina web, com imatges, vídeo o text, sense dependre de tercers.

PRESTASHOP

Especialistes en dissenyar i implementar plantilles Prestashop perquè puguis començar a vendre immediatament. Aquestes plantilles disposen d’un CMS perquè puguis gestionar els productes, estocs i continguts de la botiga.

Si vols més informació ens pots trucar al 626 08 68 78.

GESTORS DE DADES

Cada cop són més els negocis que demanen programes personalitzats per gestionar els estocs, processos o activitats específiques. Aquest software personalitzat és molt recomanable per cobrir aquestes necessitats del teu negoci.

L’ÈXIT DEL TEU NEGOCI ÉS LA NOSTRA PASSIÓ

SERVEIS DE PROGRAMACIÓ WEB

Som un equip multidisciplinar que ofereix una solució conjunta i coordinada a les necessitats del projectes web.

PHP

Projectes amb PHP, millores de versió o reciclatge de projectes. Llenguatge molt estès i proper pels informàtics.

LARAVEL

Framework de PHP molt valorat per la simplicitat d'ús, versatilitat i flexibilitat. Projectes més robustos i escalables.

HTML5

Molt valorat per la simplicitat i la alta velocitat de càrrega de les pàgines. Molt adient per projectes SEO.

MySQL

Avui en dia, és una de les eines més comuns pel tractament de base de dades, la seva creació o gestió.

Wordpress

Totes les funcionalitats de wordpress com creació, gestió, millores de pàgines o la resolució de problemes.

Prestashop

Disseny i implementació de botigues online amb prestashop. També gestionem problemes, integracions de TPV, entre altres.

54

PÀGINES WEB 2018

34

DISSENYS 2018

53

PROJECTES SEO

78

PÀGINES ALLOTJADES

ÚLTIMES FEINES

El nostre valor afegit és donar una solució integral a totes les necessitats del projecte, oferint un còmode punt de contacte per gestionar tot el projecte.

  • Only Apartments

    La nostra àrea de responsabilitat engloba totes les tasques de Front, visualització de la pàgina, treballant contínuament amb els altres membres de l'equip per seguir liderant el sector dels apartament turístics.

  • PAYKLEVER

    Creació i manteniment de tots els panells de gestió pels pàrquings, les empreses subscrites, els subscriptors individuals i els administradors del negoci. Creació de la pàgina d'inici i tots els log in.

  • EDHASA

    Creació i manteniment d'una botiga online personalitzada amb llenguatge de programació Laravel i adaptada a les necessitats d'Edhasa.

Xat
T'ajudem?
Hola!
Tens alguna consulta?
Powered by