▷ Venda de Productes afiliats a través de tercers - Webs per empreses
2913
post-template-default,single,single-post,postid-2913,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-16.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

Venda de Productes afiliats a través de tercers

Venda de Productes afiliats a través de tercers

Molts de vosaltres esteu pensant en vendre productes online i a vegades la millor manera és aprofitar les webs existents per fer-ho. Així no cal que et preocupis tant per la operativa logística, gestionar el estoc o negociar amb proveïdors. Simplement centrat en promocionar els productes a través de les teves pàgines a canvi de una comissió.

Beneficis de començar un negoci venent a través de tercers:

  • Pots validar el teu model de negoci veient si aquests productes es venen amb freqüència i quina és la competència, sense haver de fer una gran inversió de temps i diners.
  • No cal cap mena de logística per iniciar un negoci d’aquestes característiques.
  • Les despeses de manteniment de la pàgina son mínimes.
  • Si els productes es venen, pots decidir vendre directament els productes en un futur.

Exemples de pàgines que venen a través de tercers:

  • Pàgina que promociona la venta de cubiteres i els millors consells per aconseguir els cubitos perfectes.
  • Seguint amb el sector dels cubitos, Maquinadehielo.org promociona i fa referències aconsellant les millor màquines per fabricar gel del mercat.
  • També veiem com un client promociona les venes neuromusculars kinesio tape compartint vídeos, experiències i consells d’aplicació.
  • La aplicació d’aquesta metodologia de venta a través de webs de tercers és molt àmplia i per exemple un altre client ven escarificadors per jardí mitjançant una senzilla pàgina web.
  • Si estàs buscant el millor matalàs, conèixer els materials amb que està fabricat i llegir les referències sobre els productes més venuts pots visitar la pàgina de referència per productes de viscoelàstica.
  • Un últim exemple, per aquells que tinguin gossos o els hi agradaria introduir-se en el mercat de accessoris per mascotes, la pàgina camas para perros els pot servir per agafar idees.

Vols vendre a través de tercers?

Si t’agrada la idea, no ho dubtis més contacta i comencem a estudiar el teu model de negoci. Com pots veure en les webs anteriors amb ben poca cosa pots començar a validar el teu model de negoci i veure si val la pena invertir-hi.

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.