Solucions

Solucions a mida!

Gràcies als anys de experiència hem desenvolupat diferents solucions estàndards per diferents indústries. Totes elles funcionen perfectament pels nostres clients!

Galeries d'Art

Administrador per gestionar obres de fons propi, cedides, en cessió, a fires o venudes. Aquest sistema és integrable amb pàgina web.

Editorials

Sistema de gestió de llibres, autors, col·leccions. Integrat amb sistema de venta online, notificacions a clients i mòbil responsive.

ETT's

Portal de perfils amb notificacions per mantenint la disponibilitat actualitzada. Accès directe empreses per filtrar candidats.

Cases rurals

Plantilles de fàcil ús, específiques per cases rurals molt fàcils d’implementar i adaptables per tablets i mòbils. Modernes i personalitzables.

Agències

Sistema de prereserves on es poden personalitzar viatges incloent transports, allotjament i activitats. Adaptat a mòbils i tablets.

Restaurants

Webs molt visuals, de fàcil implementació i adaptables per mòbils i tablets. El teu negoci renovarà la web en un tres i no res.

Fes volar els teus projectes!

Quins avantatges oferim?

Els últims dissenys

Al món online també hi ha modes i tendències, el nostre producte (la teva web) evolucionarà anualment sense que facis res per adaptar-se a les últimes tendències.

Rapidíssim

Tenim la teva web preparada, només ens cal el material per actualitzar-la. En un temps rècord aconseguiràs la teva web.

Facilitats per l’usuari

La teva web s’adapta a les necessitats dels usuaris, sent clara i de fàcil ús.

Actualitzacions

Nosaltres l’actualityem per tu, no cal que te’n preocupis i tampoc no cal que et preocupis per saber com funciona, els canvis que vulguis els farem nosaltres internament.

Cada cop som més

La plataforma web creix, pel que cada actualització anual és més completa i amb millors resultats pel teu negoci.

24/7 Suport

Sempre estem disponibles per qualsevol incidència que puguis tenir.

Contacta'ns i comencem a treballar: