Un hosting de qualitat!

Un hosting de qualitat!

En aquest article parlem del hosting per empreses i els avantatges de tenir un bon hosting per la teva web.

Si bé no representa el cost principal, a vegades s’identifica el hosting com un dels factors on podria reduir-se el cost de la web. A continuació en discutim  alguns detalls.

Quins són els problemes habituals del hosting?

El servei de hosting no només consisteix en un espai virtual per emmagatzemar la pàgina i les dades de la mateixa, sinó que hem de considerar factors com:

  • Quin servei d’atenció al client m’ofereix el proveïdor de hosting? Molts clients truquen a la nostra porta amb una incidència important al seu hosting i no saben com solucionar-la. Per exemple, la pàgina no és operativa, no poden respondre els emails, seguir operant online, han perdut informació o el seu proveïdor és totalment inaccessible.
  •  Podem ampliar el servei de hosting amb un sistema de backups per generar còpies de seguretat? Seguint amb l’exemple anterior, sempre és bo tenir còpies de seguretat per recuperar la informació si hi ha algun error.
  • Quina potència tenim contractada? Si la excedim, podem ajustar-nos ràpidament? Imaginem per un moment que la nostra pàgina surt a una revista, diari o TV i les nostres visites augmenten en 10.000 usuris únics. Hem tingut aquell cop de sort que estàvem buscant! I aleshores passa el pitjor! El hosting que tenim contractat no és prou potent i cauen els ploms. Literalment com la llum de casa, no tindríem web fins que no es restableixi el servei.
  • Quin idioma parlen? Sempre és millor tractar els temes tècnics amb un idioma que ens sentim còmodes.

Nosaltres tenim un servei personalitzat i directe, sense call center, amb còpies de seguretat diàries, potència flexible perquè la teva pàgina sempre estigui operativa i en l’idioma que entens. I tot a preus competitius i un servei d’alta qualitat.

Per què necessito un hosting potent i ràpid?

La impaciència és la característica principal dels usuaris online. Per exemple, si la pàgina tarda molt a carregar les fotografies, no em genera confiança, tanco i me’n vaig a un competidor.

Quines son les característiques que necessito pel meu hosting?

Comparar les diferents característiques que ens ofereixen com GB, RAM o ample de banda, acostuma a ser un joc de números on la meitat és veritat i l’altre meitat és un joc de paraules. Nosaltres no volem jugar a aquest joc! Si vols un hosting segur, ràpid i fiable, contacta’ns perquè estudiem que necessites i et farem una oferta, t’estalviaràs diners!

Si vols conèixer les afectacions del hosting en el SEO o posicionament online, pots consultar aquest article: SEO i posicionament online.

Contacta hola@wwwarcelona.com, sense compromís.

Sempre t’intentarem ajudar.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Xat
T'ajudem?
Hola,
Escriu-nos un Whatsapp i t'ajudarem!
Powered by