▷ Especialistes en Programació Web Personalitzada per Empreses
728
post-template-default,single,single-post,postid-728,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-16.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

Programació personalitzada web per empreses

programació web per empreses

Programació personalitzada web per empreses

El nostre petit, gran secret per programació web per empreses!

Avui en dia, internet ens ajuda a trobar recomanacions per programar, solucionar problemes, evitar incidències, personalitzar solucionant les necessitats dels clients, etc… Les eines més comunes són w3schools html, w3schools css, o altres recomanacions com aquestes.

No obstant, quan parlem de petites empreses que necessiten solucions específiques, fiables, sense tenir un gran pressupost la cosa es complica. Moltes pàgines i softwares personalitzats acaben sent un híbrid no fiable, amb un cost de manteniment important i creen més problemes que solucions.

Quina és la nostra petita / gran solució?

Ens especialitzem en alguns sectors, programem una solució estàndard pel 80% de les necessitats i personalitzem l’altre 20% en funció de les particularitats o gustos del client. Seguint aquest model, podem generar webs robustes amb sistemes de gestió de dades integrades, fiables i amb un cost assumible per a petites empreses.

Per quins sectors tenim solució?

Estàs de sort, tenim solucions estàndards per:

Pots veure algun exemple a l’apartat solucions de la nostra web.

Descubreix el departament de Disseny web personalitzat.

I si no tenim solució pel teu sector?

També estàs de sort, desenvolupem constantment noves solucions estandarditzades, així que contacta’ns i farem un petit estudi per determinar quina seria una bona web estàndard, comptarem amb el teu coneixement, no et fallarem!

Com veus estem oberts a millorar, aprendre i reciclar, som d’esperit jove!

Contacta a hola@wwwarcelona.com i comencem a treballar junts.

Fins aviat!

 

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.