ETT’s

Aplicació per empreses de Selecció de Personal

Aplicació web perquè les empreses puguin buscar candidats en funció de les seves necessitats.

Sostenible

Modernitza el negoci i centrat en les activitats que aporten un valor afegit més elevat. L’aplicació permet que les empreses busquin els perfils directament a través de la base da dades, visualitzant els perfils. Aquesta aplicació pot arribar a duplicar la teva productivitat.

CRM & MKT

Agilitza les cerques per candidat i ofereix molta flexibilitat. Per exemple: buscant per paraula clau, indústria, experiència o idiomes, entre d’altres. També permet guardar cerques, crear carpetes per diferents posicions, guardar preferits o introduir comentaris.

Seguiment d’operacions

Seguiment de empreses, cerques, perfils, subscriptors, número de visites per perfil o altres. Les empreses poden pagar per una subscripció mensual, anual o per número de perfils visitats. Millora les vendes i incrementa la teva presència online.

Adaptable i escalable

Amb uns pocs clics el usuari pot actualitzar el seu perfil i les empreses poden realitzar tantes cerques com requereixi de manera autònoma, sense necessitats directes d’atenció. L’aplicació suporta grans volums de dades.

Desktop i tablet

Les empreses poden accedir als perfils des de qualsevol dispositiu, sense restriccions. Així mateix, els usuaris o candidats a buscar feina poden accedir des de el mòbil i mantenir-se en contacte en tot moment.

Màxima seguretat

Millora el control, t’estalvia temps i t’assegura que no perdràs els contactes o registres. L’aplicació fa còpies periòdiques de la informació i permet mantenir actualitzades les dades dels candidats mitjançant un sistema basat en emails.

Desktop, tablet i mòbil

Els clients poden accedir a la teva col·lecció des de qualsevol ordinador de taula, portàtil, tablet o mòbil.

Personalització

El nostre equip instal·la i personalitza l’aplicació en funció de les necessitats del negoci.

ok-2307342_640
Selecció de personal
ok-2307342_640
ETT’s
ok-2307342_640
Universitats
ok-2307342_640
Intranets

Tour per l’aplicació

Exemples de les funcionalitats:

Preus

Contacta’ns i et proveirem de preus i detalls addicionals.