▷ Eines web per empreses: Programació, Disseny, SEO - wwwarcelona
721
post-template-default,single,single-post,postid-721,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-16.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

T’ho posem fàcil, hi guanyem tots!

programació per empreses

T’ho posem fàcil, hi guanyem tots!

Eines web per empreses de principi a fi:

wwwarcelona és una empresa que compta amb diferents perfils professionals del món web, dedicada a la creació de projectes web per empreses i totes les seves funcionalitats, així com desenvolupament de software per a sistemes de gestió de dades. En els darrers 7 anys hem treballat en projectes de tipología molt diferent i també en un ampli ventall de sectors.

La clau del nostre èxit és treballar, aprendre i reinvertir aquest coneixement per treballar més i millor. Per això a dia d’avui incorporem tots els serveis necessaris per tirar endavant els projectes com ara disseny, programació, hosting, actualitzacions, SEO i màrqueting digital. Pots dir prou als mal de caps de treballar amb diferents proveïdors per al teu projecte web, canalitzem tot el que necessites a través nostre per ajudar-te.

Treballem per diferents sectors, però ens especialitzem principalment en webs:

  • per establiments turístics com cases rurals, hotels, càmpings, agències de viatge…
  • per galeries d’art.
  • per pàrquings.
  • per editorials i agències literàries.
  • per bars, restaurants, hostaleria.

Destaquem aquesta especialització, ja que podem aprofitem el coneixement adquirit, creant plantilles pròpies per projectes futurs, generant sinèrgies i disminuint el cost pels nous clients. Pots conèixer un exemple de casa rural a aquest link.

El nostre valor afegit:

Volem ser el teu soci tecnològic a llarg termini i acompanyar-te pel camí dels èxits. Què vol dir? Ens agrada augmentar la nostra cartera de clients, convertir-nos en el soci fiable que necessites per créixer al món online. I ho farem complementant la nostra oferta de programació amb actualitzacions, manteniments, suport visual, promoció digital i assessorament en hosting, entre d’altres.

Pots consultar alguns dels articles del bloc, clicant sobre programació, hosting o seo.

No esperis més, contacta’ns i comencem a parlar de com fer possible les teves solucions.

T’esperem! Envia una email a hola@wwwarcelona.com i comencem a treballar.

Tags:
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.