GESTIÓ D’EDITORIALS ONLINE

Aplicació web per gestionar i vendre llibres online.

CONTROL D'ESTOCS

Obre una porta a la modernització del negoci i les noves tecnologies. L’apliació permet vendre ebooks, venda directa i vendre a través de tercers.

ADAPTABLE I ESCALABLE

Estalvia temps. Amb uns poc clics l'usuari navega per les teves notícies, últims llibres, fa consultes i compra. L’aplicació suporta grans volums de dades.

CRM & MKT

Aquesta eina et permet millorar la relació amb els clients, contactes, proveïdors, artistes o sponsors. Existeixen diferents filtres per treballar més còmodament.

MÒBIL I TABLET

Els teus productes accessibles des de qualsevol dispositiu, sense restriccions. Els clients poden veure sempre i des de on siguin els teus llibres.

SEGUIMENT D’OPERACIONS

Seguiment de compres, vedtes, dipòsits i cessions per tenir la col·lecció controlada en tot moment. L’aplicació concentra tota la informació del negoci en un sol sistema.

MÀXIMA SEGURETAT

Millora el control, estalvia temps i assegura't que no perdràs mai més els teus contactes o registres. Còpies periòdiques de la teva informació.

DESKTOP, TABLET I MÒBIL

Els clients poden accedir a la teva col·lecció des de qualsevol ordinador de taula, portàtil, tablet o mòbil.

Et podem ajudar? Parlem per buscar solucions 626 08 68 78
2500

LLIBRES VENUTS

8000

LLIBRES EN GESTIÓ

3000

SUBSCRIPTORS

250

VENDES AFILIADES

IMATGES DE L’APLICACIÓ

PERSONALITZACIÓ

El nostre equip instal·la i personalitza Hericloud en funció de les necessitats del negoci. Els clients fan servir Hericloud per gestionar:

Editorials

Drets d'autor

Universitats

Fundacions

Xat
T'ajudem?
Hola,
Escriu-nos un Whatsapp i t'ajudarem!
Powered by