▷ Disseny web per a empreses
15065
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15065,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-16.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

PROJECTES DE DISSENY WEB

Disseny d’imatge corporativa, logotip, pàgines web, panells d’administració, sistemes de gestió de dades, intranets i extranets. Sempre pensant en crear projectes visuals i de fàcil ús per l’usuari i adaptables a mòbil o tablet.

Projectes web mobile responsive

Els usuaris ja utilitzen més el mòbil que els ordinadors de taula per navegar per internet, sent un factor imprescindible per al posicionament SEO.

 

Google prioritza en el rànquing aquelles pàgines web que són mobile responsive, motiu pel qual és una prioritat per a tots els negocis digitals adaptar les seves pàgines web.

q
Tens una idea? Fem els teus projectes realitat!

CATÀLEG DE SERVEIS

Som un equip multidisciplinar que ofereix una solució conjunta i coordinada a les necessitats del projectes web.

LOGOTIPS

Un bon logotip sempre fa referència a una gran empresa. Aconsegueix plasmar els beneficis de la teva empresa a través del logo.

IMATGE CORPORATIVA

Creació de la imatge corporativa o redisseny de la imatge corporativa actual per adaptar-la a les expectatives del mercat.

MOBILE RESPONSIVE

La importància d'un disseny apropiat per a dispositius mòbils augmenta, així com l'adaptació a una navegació còmoda.

UX

Dissenys estudiats perquè siguin de fàcil ús per l'usuari. Peça clau en botigues online per convertir les visites en vendes.

PACKAGING

Facilitem tot el material necessari per coordinar la imatge de marca, els logos i el material que acompanya el producte.

DISSENY DE PRODUCTE

La importància de determinats productes fa que tinguin personalitat pròpia i aquesta es plasmi al món digital amb una imatge pròpia.