Programació personalitzada web per empreses

Programació personalitzada web per empreses

El nostre petit, gran secret per programació web per empreses!

Avui en dia, internet ens ajuda a trobar recomanacions per programar, solucionar problemes, evitar incidències, personalitzar solucionant les necessitats dels clients, etc… Les eines més comunes són w3schools html, w3schools css, o altres recomanacions com aquestes.

No obstant, quan parlem de petites empreses que necessiten solucions específiques, fiables, sense tenir un gran pressupost la cosa es complica. Moltes pàgines i softwares personalitzats acaben sent un híbrid no fiable, amb un cost de manteniment important i creen més problemes que solucions.

Quina és la nostra petita / gran solució?

Ens especialitzem en alguns sectors, programem una solució estàndard pel 80% de les necessitats i personalitzem l’altre 20% en funció de les particularitats o gustos del client. Seguint aquest model, podem generar webs robustes amb sistemes de gestió de dades integrades, fiables i amb un cost assumible per a petites empreses.

Per quins sectors tenim solució?

Estàs de sort, tenim solucions estàndards per:

Pots veure algun exemple a l’apartat solucions de la nostra web.

Descubreix el departament de Disseny web personalitzat.

I si no tenim solució pel teu sector?

També estàs de sort, desenvolupem constantment noves solucions estandarditzades, així que contacta’ns i farem un petit estudi per determinar quina seria una bona web estàndard, comptarem amb el teu coneixement, no et fallarem!

Com veus estem oberts a millorar, aprendre i reciclar, som d’esperit jove!

Contacta a hola@wwwarcelona.com i comencem a treballar junts.

Fins aviat!

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Xat
T'ajudem?
Hola,
Escriu-nos un Whatsapp i t'ajudarem!
Powered by