Especialistes webs per cases rurals

webs per cases rurals

Especialistes webs per cases rurals

Som especialistes webs per cases rurals, t’ajudem a crear la web perfecte!

La plataforma de wwwarcelona és molt còmode i les webs per cases rurals disposen de un disseny optimitzat, sempre actualitzat. Les webs s’adapten a tots els dispositius mòbils i és molt fàcil d’implementar.

Busques com millorar la teva presència online pel teu allotjament turístic?

Una web senzilla i pràctica és la millor manera de fidelitzar els teus clients i al mateix temps tenir una presentació directe on parlar del teu entorn, les habitacions, ensenyar fotografies, facilitar un contacte. Fins i tot pots estalviar temps i preguntes dels teus clients.

 

Quins avantatges oferim?

Els últims dissenys:

Comptem amb dissenys atractius i simples per no confondre l’usuari, val més poc i bé que no molt i malament.

Simplicitat:

Molts clients ens explicaven els mal de caps que representava per ells canviar o crear una web. Així com la impossibilitat de compaginar la creació de una web amb el dia a dia del seu negoci. Per aquest motiu vam crear un sistema automatitzat, en un parell de dies pots disposar de una web creada i totalment moderna.

La teva web no caducarà mai:

La majoria de webs queden obsoletes en 3 o 4 anys, però el nostre sistema s’actualitza anualment així que t’estalviaràs diners, mal de caps i sempre estaràs a la última.

La plataforma de cases rurals de wwwarcelona creix anualment:

Per sort fem la feina ben feta i així ho identifiquen els propietaris de cases rurals, ja que comptem amb la seva confiança i compromís. El que es tradueix en el millor estímul per seguir creant una plataforma més completa i administrable.

Pàgines web completes:

La millor web és aquella que recull tota la informació com: descripcions, fotografies de les habitacions, les promocions que vulguis ofertar, contacte, mapes, galeries de imatges, els serveis que ofereixes, l’entorn, activitats… tot el que vulguis ensenyar als clients. Una pàgina web completa t’ajuda a convèncer els clients de que la teva casa és la millor opció pel seu lleure i a més t’estalvia moltes preguntes.

Si encara no ho tens clar pots consultar aquest link, o contacta’ns i resoldrem tots els teus dubtes encantats: hola@wwwarcelona.com.

 

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Xat
T'ajudem?
Hola,
Escriu-nos un Whatsapp i t'ajudarem!
Powered by