Configurar un compte de correu per a Gmail

Configurar un compte de correu per a Gmail

A continuació us mostrem com configurar pas a pas un compte de correu per a Gmail de forma fàcil i visual.

 

Per començar a configurar un nou compte de correu s’ha d’accedir al compte de Google. Un cop a dins:

  • A la cantonada superior dreta de la pantalla hi apareix el botó de configuració. Clicar:

  • Després de fer clic, seleccionar “Configuració”.

Configuració del correu sortint:

  • Escollir la pestanya “Comptes i importacio” i seguidament “Afegeix una altra adreça electrònica”, tal com apareix a la imatge:

  • A la finestra que s’obre a continuació s’ha d’incloure el vostre nom i el correu:

  • Al pas següent s’hi ha d’indicar el servidor SMTP: mailserver.wwwarcelona.com (pels clients de wwwarcelona) i el port 587. Repetir la direcció de correu anterior i incloure la contrasenya proporcionada per aquest correu (ha de ser la mateixa contrasenya que se us proporciona amb el correu electrònic, no es pot inventar). Per últim, recordar que s’ha de clicar a connexió segura TLS,  ja que el correu està encriptat:

  • És molt possible que en aquest punt del procés, el servei demani un codi de verificació. Si és així, aquest codi s’haurà enviat al correu que s’està afegint i només s’ha d’introduir i verificar:

Un cop fets aquests passos, el correu ja està configurat per poder enviar missatges. A continuació, hi ha les indicacions per rebre’n.

Configuració del correu entrant:

  • Tornar a la pestanya  “Comptes” on el nou correu configurat apareix a l’apartat de “Envia correu com a”.  Clicar a “Afegeix un compte de correu” tal com es mostra a continuació:

  • Introduir el correu que es vol afegir, en aquest cas el mateix d’abans:

  • Repetir el procés de l’apartat anterior, tornant a introduir el correu i la contrasenya del correu. Al camp del servidor hi indiquem mailserver.wwwarcelona.com (només pels clients de wwwarcelona) i el port 995. Abans d’acabar, cal marcar els 3 primers checkbox:

  • Fins aquí el procés de configuració del correu. Clicant a la pestanya de “Comptes” hi apareix el correu configurat tant per enviar com per rebre. És a dir,  s’han sincronitzat els correus per poder veure-ho tot des de un mateix correu:

 

Per comprovar que el procés s’ha realitzat correctament es recomana fer una prova d’autoenviament de correu.

Per a qualsevol dubte o pregunta, no dubteu en contactar: hola@wwwarcelona.com.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Xat
T'ajudem?
Hola!
Tens alguna consulta?