Configurar un compte de correu per a Gmail

Configurar un compte de correu per a Gmail

A continuació us mostrem com configurar pas a pas un compte de correu per a Gmail de forma fàcil i visual.

 

Per comen√ßar a configurar un nou compte de correu s’ha d’accedir al compte de Google. Un cop a dins:

  • A la cantonada superior dreta de la pantalla hi apareix el bot√≥ de configuraci√≥. Clicar:

  • Despr√©s de fer clic, seleccionar “Configuraci√≥”.

Configuració del correu sortint:

  • Escollir la pestanya “Comptes i importacio” i seguidament “Afegeix una altra adre√ßa electr√≤nica”, tal com apareix a la imatge:

  • A la finestra que s’obre a continuaci√≥ s’ha d’incloure el vostre nom i el correu:

  • Al pas seg√ľent s’hi ha d’indicar el servidor SMTP: mailserver.wwwarcelona.com (pels clients de wwwarcelona) i el port 587. Repetir la direcci√≥ de correu anterior i incloure la contrasenya proporcionada per aquest correu (ha de ser la mateixa contrasenya que se us proporciona amb el correu electr√≤nic, no es pot inventar). Per √ļltim, recordar que s’ha de clicar a connexi√≥ segura TLS,¬† ja que el correu est√† encriptat:

  • √Čs molt possible que en aquest punt del proc√©s, el servei demani un codi de verificaci√≥. Si √©s aix√≠, aquest codi s’haur√† enviat al correu que s’est√† afegint i nom√©s s’ha d’introduir i verificar:

Un cop fets aquests passos, el correu ja est√† configurat per poder enviar missatges. A continuaci√≥, hi ha les indicacions per rebre’n.

Configuració del correu entrant:

  • Tornar a la pestanya¬† “Comptes” on el nou correu configurat apareix a l’apartat de “Envia correu com a”.¬† Clicar a “Afegeix un compte de correu” tal com es mostra a continuaci√≥:

  • Introduir el correu que es vol afegir, en aquest cas el mateix d’abans:

  • Repetir el proc√©s de l’apartat anterior, tornant a introduir el correu i la contrasenya del correu. Al camp del servidor hi indiquem mailserver.wwwarcelona.com (nom√©s pels clients de wwwarcelona) i el port 995. Abans d’acabar, cal marcar els 3 primers checkbox:

  • Fins aqu√≠ el proc√©s de configuraci√≥ del correu. Clicant a la pestanya de “Comptes” hi apareix el correu configurat tant per enviar com per rebre. √Čs a dir,¬† s’han sincronitzat els correus per poder veure-ho tot des de un mateix correu:

 

Per comprovar que el proc√©s s’ha realitzat correctament es recomana fer una prova d’autoenviament de correu.

Per a qualsevol dubte o pregunta, no dubteu en contactar: hola@wwwarcelona.com.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Obrir Xat
Necessites ajuda?
Hola
Et podem ajudar?
Powered by