APLICACIÓ PER A EMPRESES TURÍSTIQUES

Aplicació web perquè les empreses puguin oferir i combinar serveis amb un alt nivell de personalització als clients.

SOSTENIBLE

La capacitat de gestió de l’empresa no es veurà limitada pels sistemes. Al contrari, disposes d'una eina web que permet crear i administrar molts més productes.

ADAPTABLE I ESCALABLE

Aquesta potent eina web permet vendre a un gran número de clients, aglutinar tants proveïdors d’activitats com vulguis o personalitzar l'eina en funció de les necessitats de l’empresa.

CRM & MKT

Els clients visualitzen a la pàgina web tots aquells serveis que s'ofereixen i poden conbinar-los entre sí. Per exemple: allotjament, transport, activitats, etc.

MÒBIL I TABLET

Tant els treballadors de l’empresa, proveïdors com clients, poden accedir des de qualsevol dispositiu a l'eina web i a qualsevol hora. No tanquis mai!

SEGUIMENT D'OPERACIONS

El gran avantatge de combinar tots els serveis en una única plataforma és concentrar la gestió dels usuaris, del temps i dels proveïdors en una única eina web.

MÀXIMA SEGURETAT

Millora el control, estalvia temps i fa còpies periòdiques de la informació, assegurant que la informació de l'empresa i els clients estarà segura.

DESKTOP, TABLET I MÒBIL

Els clients poden accedir a la teva col·lecció des de qualsevol ordinador de taula, portàtil, tablet o mòbil.

Et podem ajudar? Parlem per buscar solucions 626 08 68 78
0

INCIDÈNCIES

15

PÀGINES EN ACTIU

1500

SUBSCRIPTORS

6000

VISITES / MES

IMATGES DE L’APLICACIÓ

PERSONALITZACIÓ

El nostre equip instal·la i personalitza la pàgina en funció de les necessitats del negoci. Negocis que ja compten amb una de les nostres webs:

AGÈNCIES DE VIATGES

HOTELS

CÀMPINGS

EMPRESES D'ACTIVITATS

Xat
T'ajudem?
Hola,
Escriu-nos un Whatsapp i t'ajudarem!
Powered by