Agències de viatges

Aplicació per empreses turístiques

Aplicació web perquè les empreses puguin oferir i combinar serveis oferint un alt nivell de personalització als clients.

Sostenible

La capacitat de gestió de l’empresa no es veurà limitada pels sistemes. Més aviat el contrari, disposes de una eina web que permet crear i administrar molts més productes.

 

CRM & MKT

Els clients visualitzen a la pàgina web tots aquells serveis que ofereixes i poden convinar-los entre ells si així ho decideixes. Per exemple: allotjament, transport, activitats…

Seguiment d’operacions

El gran avantatge de combinar tots els serveis en una única plataforma és concentrar la gestió dels usuaris, dels temps i els proveïdors en una única eina web.

Adaptable i escalable

Aquesta potent eina web permet vendre a un gran número de clients, aglutinar tants proveïdors d’activitats com vulguis o personalitzar la eina en funció de les necessitats de l’empresa.

Desktop i tablet

Tan els treballadors de l’empresa, proveïdors o clients poden accedir des de qualsevol dispositiu a la eina web i a qualsevol hora. No tanquis mai!

Màxima seguretat

Millora el control, estalvia temps i fa còpies periòdiques de la informació assegurant que la informació de la empres i els clients estarà segura.

Desktop, tablet i mòbil

Els clients poden accedir a la teva col·lecció des de qualsevol ordinador de taula, portàtil, tablet o mòbil.

Personalització

El nostre equip instal·la i personalitza l’aplicació en funció de les necessitats del negoci.

ok-2307342_640
Agències de viatges
ok-2307342_640
Hotels
ok-2307342_640
Càmpings
ok-2307342_640
Empreses d’activitats

Tour per l’aplicació

Exemples de les funcionalitats:

Preus

Contacta’ns i et proveirem de preus i detalls addicionals.