Kit Consulting

Saps que tens fins a 24.000€ en subvencions per a la teva empresa?

¡Aconsegueix el teu Kit Consulting ara!

kit consulting

Aconsegueix fins a 24.000€ del Kit Consulting

T'ajudem!

 

El finançament de les ajudes del Kit Consulting prové del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència d’Espanya, a través del Pla europeu Next Generation EU, i compta amb un pressupost total superior a 300 milions d’euros. Aquest programa té com a objectiu arribar a 15.000 petites i mitjanes empreses amb plantilles d’entre 10 i 250 treballadors.

EN QUÈ CONSISTEIX AQUESTA AJUDA?

Kit Consulting és un programa d’assessorament digital recolzat pel Ministeri de Transformació Digital.

 

Aquest programa et proporcionarà les eines i enfocaments essencials en diverses àrees clau, com ara la intel·ligència artificial i la ciberseguretat. L’objectiu és que puguis establir les bases d’una sòlida estratègia digital a llarg termini. A més, Kit Consulting t’ajudarà a comprendre i implementar tecnologies avançades, millorant així la teva competitivitat en el mercat actual.

 

Aquesta iniciativa pretén garantir que les petites i mitjanes empreses estiguin ben preparades per afrontar els reptes digitals del futur, proporcionant-los els recursos necessaris per a una transformació digital exitosa.

 

A més del Kit Consulting també tramitem el kit digital.

QUINES SOLUCIONS DE DIGITALITZACIÓ POTS CONTRACTAR AMB EL KIT CONSULTING?

Servei d'Assessorament en Intel·ligència Artificial

Descripció:

El nostre Servei d’Assessorament en Intel·ligència Artificial està dissenyat per ajudar les empreses a aprofitar al màxim les tecnologies d’avantguarda. Implementem solucions personalitzades d’IA que permeten automatitzar processos empresarials, millorant l’eficiència operativa i reduint els costos. Mitjançant l’ús d’algorismes avançats, optimitzem diverses funcions empresarials, des de la gestió de la cadena de subministrament fins a l’atenció al client.
Aprofita’l ara amb el Kit Consulting

Preu: 6.000€

Funcionalitats incloses en aquesta categoria:

  • Anàlisi de Necessitats: Identificació de les àrees del teu negoci on la IA pot tenir un major impacte.
  • Desenvolupament d’Algorismes: Creació d’algorismes específics per a les teves necessitats empresarials.
  • Automatització de Processos: Implementació de sistemes automatitzats per millorar l’eficiència.
  • Formació i Suport: Formació per al teu equip en l’ús de les noves eines i suport continuat per assegurar el seu correcte funcionament.
  • Optimització Contínua: Avaluació i ajustament constant de les solucions per assegurar-ne la màxima eficàcia.

Servei d'Assessorament en Anàlisi de Dades (Bàsic)

Descripció:

El nostre Servei d’Assessorament en Anàlisi de Dades (Bàsic) està enfocat a proporcionar-te una comprensió inicial i fonamental de les dades del teu negoci. A partir d’una recopilació i anàlisi exhaustiva de les teves dades, generem informes detallats que et permetran visualitzar informació clau per a la presa de decisions. Aquest servei és ideal per a empreses que busquen començar a utilitzar les seves dades de manera efectiva sense una inversió inicial massa gran.

Preu: 6.000€

Funcionalitats incloses en aquesta categoria:

  • Recopilació de Dades: Identificació i recol·lecció de dades rellevants de les diferents fonts del teu negoci.
  • Neteja de Dades: Processos de depuració per assegurar que les dades utilitzades siguin precises i fiables.
  • Anàlisi Exploratori: Exploració de les dades per identificar tendències i patrons inicials.
  • Generació d’Informes: Creació d’informes detallats que resumeixen els resultats de l’anàlisi de dades.
  • Visualització de Dades: Utilització d’eines de visualització per presentar la informació d’una manera clara i comprensible.
  • Recomanacions Iniciatives: Propostes de millora basades en els resultats de l’anàlisi per optimitzar les operacions empresarials.

Servei d'Assessorament en Anàlisi de Dades (Avançat)

Descripció:

El nostre Servei d’Assessorament en Anàlisi de Dades (Avançat) està dissenyat per a empreses que necessiten una comprensió profunda i detallada de les seves dades. A través d’un anàlisi exhaustiu i la creació de models predictius, proporcionem insights valuosos que poden transformar la presa de decisions i millorar les operacions del teu negoci. Aquest servei també inclou assessorament en l’ús de tecnologies de big data per gestionar grans volums d’informació de manera eficient.

Preu: 6.000€

Funcionalitats incloses en aquesta categoria:

  • Recopilació Avançada de Dades: Obtenció de dades de múltiples fonts, incloent bases de dades internes i fonts externes rellevants.
  • Neteja i Preparació de Dades: Processament de dades per garantir la seva qualitat i preparació per a l’anàlisi avançat.
  • Anàlisi Profund: Utilització de tècniques avançades d’anàlisi per descobrir patrons, correlacions i tendències ocultes.
  • Models Predictius: Desenvolupament i implementació de models que prediuen resultats futurs basats en dades històriques.
  • Assessorament en Big Data: Consells sobre l’ús d’eines i tecnologies de big data per gestionar i analitzar grans volums de dades.
  • Visualització Avançada de Dades: Creació de visualitzacions complexes i dinàmiques per facilitar la comprensió dels resultats.
  • Recomanacions Estratègiques: Propostes d’accions concretes basades en les conclusions de l’anàlisi per impulsar el creixement i la innovació.

Servei d'Assessorament en Vendes Digitals

Descripció:

El nostre Servei d’Assessorament en Vendes Digitals està orientat a ajudar les empreses a incrementar les seves vendes en línia mitjançant estratègies de màrqueting digital efectives i l’optimització de les plataformes de comerç electrònic. A través d’un enfocament integral, proporcionem solucions que cobreixen des de l’atracció de trànsit fins a la conversió de visitants en clients fidels, assegurant un augment significatiu en els ingressos digitals.

Preu: 6.000€

Funcionalitats incloses en aquesta categoria:

  • Anàlisi de Màrqueting Digital: Avaluació de les actuals estratègies de màrqueting digital per identificar àrees de millora.
  • Estratègia de Contingut: Creació i implementació de contingut atractiu i rellevant per atreure i retenir clients.
  • Optimització de SEO i SEM: Millora del posicionament en motors de cerca i gestió de campanyes de publicitat pagada per augmentar la visibilitat online.
  • Optimització d’E-commerce: Anàlisi i millora de la plataforma de comerç electrònic per assegurar una experiència de compra òptima.
  • Analítica de Vendes: Monitorització i anàlisi de dades de vendes per identificar patrons i oportunitats de creixement.
  • Gestió de Xarxes Socials: Desenvolupament de campanyes de màrqueting a les xarxes socials per incrementar la participació i les vendes.
  • Formació i Suport: Formació contínua per al teu equip en les millors pràctiques de vendes digitals i suport per assegurar una implementació exitosa.

Servei d'Assessorament en Processos de Negoci o Procés de Producció

Descripció:

El nostre Servei d’Assessorament en Processos de Negoci o Procés de Producció està enfocat a ajudar les empreses a optimitzar les seves operacions per millorar l’eficiència i reduir els costos. A través d’una anàlisi detallada dels processos actuals, identifiquem àrees de millora i implementem solucions personalitzades per aconseguir operacions més eficients i eficaces. Aquest servei és ideal per a empreses que busquen maximitzar la seva productivitat i competitivitat en el mercat.

Preu: 6.000€

Funcionalitats incloses en aquesta categoria:

  • Anàlisi de Processos: Avaluació dels processos operatius i de producció actuals per identificar colls d’ampolla i ineficiències.
  • Reenginyeria de Processos: Redisseny dels processos empresarials per optimitzar el flux de treball i la utilització de recursos.
  • Automatització de Processos: Implementació de tecnologies d’automatització per reduir el temps i els costos operatius.
  • Gestió de la Qualitat: Desenvolupament de sistemes de gestió de la qualitat per assegurar la consistència i la millora contínua.
  • Formació i Capacitat: Formació del personal en les noves pràctiques i tecnologies per assegurar una adopció efectiva.
  • Monitorització i Avaluació: Establiment de mètriques clau de rendiment per monitoritzar els resultats i ajustar les estratègies segons sigui necessari.
  • Sostenibilitat Operativa: Implementació de pràctiques sostenibles per reduir l’impacte ambiental i millorar la responsabilitat social de l’empresa.

Servei d'Assessorament en Estratègia i Rendiment de Negoci

Descripció:

El nostre Servei d’Assessorament en Estratègia i Rendiment de Negoci està dissenyat per ajudar les empreses a desenvolupar estratègies efectives que impulsin el creixement i millorin el rendiment global. A través d’una anàlisi exhaustiva del rendiment actual, proporcionem recomanacions específiques i plans d’acció per maximitzar el potencial del teu negoci. Aquest servei està orientat a empreses que busquen una guia estratègica per navegar en un entorn empresarial competitiu i en constant canvi.

Preu: 6.000€

Funcionalitats incloses en aquesta categoria:

  • Anàlisi del Rendiment Actual: Avaluació detallada dels indicadors clau de rendiment (KPIs) per identificar àrees de millora.
  • Desenvolupament d’Estratègies: Creació d’estratègies personalitzades per a la creació de valor a llarg termini.
  • Planificació Estratègica: Elaboració de plans d’acció detallats per implementar les estratègies proposades.
  • Assessorament en Presa de Decisions: Suport en la presa de decisions crítiques basat en dades i anàlisi de mercat.
  • Benchmarking: Comparació del rendiment de l’empresa amb els estàndards de la indústria per identificar oportunitats de millora.
  • Gestió del Canvi: Desenvolupament de plans de gestió del canvi per assegurar una implementació fluida de les noves estratègies.
  • Monitorització i Avaluació Continua: Establiment de sistemes de seguiment per avaluar el progrés i ajustar les estratègies segons sigui necessari.

Servei d'Assessorament en Ciberseguretat (Bàsic)

Descripció:

El nostre Servei d’Assessorament en Ciberseguretat (Bàsic) està dissenyat per proporcionar una protecció inicial essencial contra amenaces digitals. Aquest servei inclou una avaluació completa de les vulnerabilitats del teu sistema, així com la implementació de mesures de seguretat bàsiques per protegir els teus actius digitals. És ideal per a empreses que estan començant a considerar la ciberseguretat com una part integral de les seves operacions.

Preu: 6.000€

Funcionalitats incloses en aquesta categoria:

  • Avaluació de Vulnerabilitats: Realització d’una revisió detallada dels teus sistemes per identificar punts febles i riscos potencials.
  • Implementació de Mesures Bàsiques de Seguretat: Instal·lació i configuració de solucions de seguretat bàsiques, com ara tallafocs i programari antivirus.
  • Formació en Ciberseguretat: Educació del teu personal sobre les millors pràctiques de seguretat i com reconèixer possibles amenaces.
  • Política de Seguretat: Desenvolupament de polítiques de seguretat per establir procediments estàndard i protocols d’actuació.
  • Monitorització Bàsica de Seguretat: Implementació de sistemes per supervisar l’activitat de la xarxa i detectar activitats sospitoses.
  • Suport Continuat: Suport tècnic per resoldre problemes de seguretat i ajudar-te a mantenir una protecció constant.

Servei d'Assessorament en Ciberseguretat (Avançat)

Descripció:

El nostre Servei d’Assessorament en Ciberseguretat (Avançat) està orientat a proporcionar una protecció completa i sofisticada contra amenaces cibernètiques avançades. Aquest servei inclou una anàlisi exhaustiva de la seguretat, la implementació de solucions avançades per a la protecció contra ciberatacs i la gestió de riscos. És ideal per a empreses que volen assegurar-se que els seus sistemes estan protegits contra les amenaces més complexes i canviants.

Preu: 6.000€

Funcionalitats incloses en aquesta categoria:

  • Anàlisi Exhaustiva de Seguretat: Realització d’una auditoria completa dels sistemes i xarxes per identificar vulnerabilitats i riscos.
  • Protecció contra Amenaces Avançades: Implementació de solucions de seguretat avançades, com ara sistemes de detecció i prevenció d’intrusions (IDS/IPS) i encriptació de dades.
  • Gestió de Riscos: Desenvolupament de polítiques i procediments per gestionar i mitigar els riscos de seguretat.
  • Resposta a Incidents: Creació de plans de resposta a incidents per abordar i mitigar els efectes de possibles ciberatacs.
  • Monitorització Continua: Implementació de sistemes de monitorització en temps real per detectar i respondre a activitats sospitoses de manera immediata.
  • Formació Avançada en Ciberseguretat: Programes de formació per al personal sobre com identificar i respondre a amenaces de seguretat.
  • Suport Tècnic Especialitzat: Accés a experts en ciberseguretat per a la resolució de problemes complexos i l’assessorament continuat.
documento

Escoltem als nostres clients

Demana'ns una reunió per parlar del teu projecte.

FUNCIONALITATS DEL KIT CONSULTING (RESUM)

Fins a 24.000€ en subvencions per a la teva empresa.

KIT CONSULTING

Kit Consulting és un programa d’assessorament digital del Ministeri de Transformació Digital que proporciona millores en la competitivitat de les petites i mitjanes empreses.

Intel·ligència Artificial

El nostre Servei d’Assessorament en IA automatitza processos, millorant l’eficiència i reduint costos. Aprofita’l ara amb el Kit Consulting.

Anàlisi de Dades (Bàsic)

Proporciona una comprensió inicial de les dades del teu negoci. Generem informes detallats per a la presa de decisions, ideal per a empreses que volen començar a utilitzar dades efectivament amb baixa inversió inicial.

Anàlisi de Dades (Avançat)

Proporciona una comprensió profunda de les teves dades mitjançant anàlisi exhaustiu i models predictius. Oferim insights per millorar la presa de decisions i les operacions del teu negoci, incloent assessorament en tecnologies de big data per gestionar grans volums d’informació eficientment.

Vendes Digitals

Ajudem a incrementar les vendes en línia amb estratègies de màrqueting digital i l’optimització de plataformes de comerç electrònic. Proporcionem solucions integrals, des de l’atracció de trànsit fins a la conversió de visitants.

Processos de Negoci

Optimitzem les operacions empresarials per millorar l’eficiència i reduir costos. Mitjançant una anàlisi minuciosa dels processos actuals, identifiquem àrees de millora i implementem solucions personalitzades per aconseguir operacions més eficients i efectives.

Estratègia i Rendiment de Negoci

Ajudem les empreses a desenvolupar estratègies efectives per impulsar el creixement i millorar el rendiment global. Amb una anàlisi exhaustiva del rendiment actual, proporcionem recomanacions específiques i plans d’acció per maximitzar el potencial del teu negoci.

Ciberseguretat (Bàsic)

Proporcionem una protecció inicial essencial contra amenaces digitals. Inclou una avaluació completa de les vulnerabilitats del teu sistema i la implementació de mesures de seguretat bàsiques per protegir els actius digitals de la teva empresa.

Ciberseguretat (Avançat)

Proporcionem una protecció completa i sofisticada contra amenaces cibernètiques avançades. Inclou una anàlisi exhaustiva de la seguretat, la implementació de solucions avançades per a la protecció contra ciberatacs i la gestió de riscos.

Els nostres anys d'experiència ens avalen

Anys d'experiència
+ 0
Empleats
+ 0
Clients
+ 0
Projectes
+ 0

Parlem

Xat
T'ajudem?
Hola! 👋
Et podem ajudar?